Suntem in vacanta. Comenzile primite vor fi preluate din data de 27 August 2018.
Va multumim!

CREMA BEBE FUNDULET cu galbenele pentru zona scutecului - 75ml WELEDA BABY

CREMA BEBE FUNDULET cu galbenele pentru zona scutecului - 75ml WELEDA BABY
Pret: 49.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Dacă pielea bebeluşului tău este roşie şi sensibilă şi prezinta răni, Crema de gălbenele pentru zona scutecului o va linişti datorită oxidului de zinc conţinut. Crema pentru zona scutecului adaugă pielii un strat impermeabil pentru a o proteja de umezeală. Rănile din zona scutecului pot fi provocate şi de apariţia dinţilor. 

Cum acţionează: 
Lanolina, ceară de albine şi mai ales zincul din Crema de galbenele pentru zona scutecului formează o barieră naturală protectoare între pielea delicată a bebeluşului şi umezeala din scutec. Imediat după aplicarea cremei, extractele de gălbenele şi muşeţel încep să calmeze zona. Gălbenelele au efect vindecator iar muşeţelul reduce inflamaţiile şi calmează pielea. Rezultatul va fi deja vizibil la următorul schimb de scutec!

Cantitate: 75ml

Mod de aplicare:

La schimbatul scutecului poţi curăţa funduleţul bebeluşului cu un prosop sau un material moale în care ai impregnat puţin lapte de corp cu gălbenele. Aplică după aceea din plin Crema de gălbenele pentru zona scutecului masând să intre în piele pentru a crea un adevărat strat protector între funduleţul iritat şi umezeală. Dacă iritaţia este foarte roşie sau dureroasă, se recomandă să utilizaţi Crema de gălbenele pentru zona scutecului de fiecare dată la schimbatul scutecului. După ce s-a calmat, se poate reveni la Crema de corp cu gălbenele pentru îngrijirea zilnică a funduleţului.

Indicată pentru:

bebeluşi când au funduleţul roşu, dureros şi sensibil sau dacă au o iritaţie cauzată de apariţia dinţilor.

Ingrediente:

Extract de gălbenele pentru curăţarea şi vindecarea pielii bebeluşului; 

- Extract de muşeţel pentru a catifela şi linişti pielea; 
- Oxid de zinc pentru a proteja pielea sensibilă de umezeală (de ex. de un scaun acid); 
- Ulei de migdale pentru a proteja şi hrăni pielea; 
- Ulei de susan (organic) pentru a proteja şi hrăni pielea; 
- Ceară de albine pentru a proteja pielea delicată a bebeluşului fără a înfunda porii, pentru a da consistenţa produsului şi pentru proprietăţile sale emulsoare (combină elementele de apă şi ulei din produs); 
- Lanolina pentru protejarea intensivă a pielii sensibile; 
- Hectorit pentru proprietăţile sale de curăţare şi degresare şi pentru a da consistenţă produsului; 
- Apa pentru diluare; 
- Gliceride obţinute din uleiuri vegetale precum cel de rapiţă, cocoş sau palmier şi glicerină vegetală; acţionează ca emulsor (combină elementele de apa şi ulei din produs). Amestec de uleiuri esenţiale naturale, incluzând uleiul esenţial de lavandă, salvie şi ylang-ylang, pentru a parfuma şi conserva produsele.