Suntem in vacanta. Comenzile primite vor fi preluate din data de 27 August 2018.
Va multumim!

PASTA DE DINTI cu Ratanhia, fara fluor sau parabeni - WELEDA

PASTA DE DINTI cu Ratanhia, fara fluor sau parabeni - WELEDA
Pret: 29.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Fortifierea naturală a gingiilor

Pasta de dinţi răcoritoare cu ratanhia de la Weleda curăţă dinţii delicat dar temeinic, datorită unei pudre abrazive naturale din carbonat de calciu (calcar).

Rădăcina de ratanhia, plantă din flora spontană a Anzilor peruani, este bogată în tananţi: extractele rădăcinii de ratanhia tonifică ţesuturile, prevenind sângerările gingivale, motiv pentru care Pasta de dinti cu ratanhia se recomandă și femeilor însărcinate, alături de Apa de gură cu ratanhia. 

Uleiurile eterice naturale de mentă şi izmă creaţă conferă o senzaţie deosebită de prospeţime şi o respiraţie proaspătă de durată. Prin întrebuinţarea regulată a acestei paste de dinţi Weleda, placa dentară este îndepărtată complet, preîntâmpinându-se astfel apariţia cariilor.

Compoziţie (declaraţie completă): apă, carbonat de calciu, glicerină, argilă, alcool, extracte de rădăcină de ratanhia şi smirnă, xantan, ulei de mentă, ulei de izmă creaţă, ulei de fenicul, Ammonium Glycyrrhizate.

Ingrediente (INCI):
Water (Aqua), Calcium Carbonate, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Alcohol, Krameria Triandra Root Extract, Commiphora Myrrha Extract, Xanthan Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil, Limonene*, Ammonium Glycyrrhizate.

*din uleiuri esenţiale naturale