Weleda Baby - Lapte de corp cu galbenele fara parfum 200ml

Weleda Baby - Lapte de corp cu galbenele fara parfum 200ml
Pret: 69.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Un ulei calmant, protector şi hrănitor pentru piele, cu efect de încălzire datorat componentei de gălbenele. Se recomandă mai ales la protejarea pielii delicate a bebeluşilor, dat fiind că întreaga sa compoziţie ajută la stimularea funcţiilor naturale ale pielii. Uleiul este obţinut exclusiv din extracte de flori de gălbenele cultivate biodinamic, ulei de migdale dulci şi de muşeţel. Se pretează îngrijirii zilnice a pielii bebeluşului şi este un mediu excelent pentru masaj şi pentru curăţarea zonei acoperite de scutec. 

Cum acţionează: Combinaţia nutritivă de extracte naturale de flori de gălbenele şi muşeţel conferă uleiului un efect calmant, de încălzire şi de curăţare. Uleiul delicat de migdale din compoziţie furnizează pielii acizii graşi esenţiali cu rol în hrănirea şi hidratarea pielii sensibile. Este usor absorbit şi ideal pentru încălzirea generală a corpului. 

Cantitate: 200ml

Buna toleranţă a acestor produse a fost confirmată dermatologic, chiar şi pentru pielea cu tendinţa spre dermatită atopică. 

Mod de aplicare: După băiţă, usucă pielea bebeluşului, aplicând apoi ulei de gălbenele. Dacă bebeluşului îi place, poţi utiliza acest ulei pentru a-i masa întregul corp, efectul fiind de calmare şi liniştire. Tehnicile de masaj ajută copilul să se familiarizeze cu conturul corpului său. La schimbatul scutecului, poţi adăuga câteva picături de ulei de gălbenele pe un material umed sau o bucată de vată pentru a curăţa funduleţul. La băiţă sau duş uleiul de gălbenele poate fi folosit pentru a curăţa pielea. 

Indicat pentru: îngrijirea zilnică a pielii bebeluşului din prima zi de la naştere. 

Ingrediente: 
Extract de gălbenele şi extract de flori de muşeţel pentru curăţarea pielii şi calmarea iritaţiilor; Uleiul de migdale dulci furnizează pielii acizii graşi esenţiali cu rol în hrănirea şi hidratarea pielii sensibile.