Storcator Omega 8006

Storcator Omega 8006
Storcator Omega 8006
Pret: 1,800.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: Livrare in 72 de ore (3 zile lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Omega 8006(8226) este ultimul si cel mai nou storcator cu un singur ax orizontal disponibil. Acest storcator vine cu o noua forma si cateva inovatii noi, comparativ cu modelul anterior 8005. Ce ramane la fel este calitatea exceptionala si durata de viata a acestui model de storcator.

Storcatorul Omega 8006(8226) are acelasi sistem ca si sistemul axelor burghiu in doua faze patentat la modelele anterioare. Acest sistem produce un suc fara pulpa de maxima calitate. Design-ul patentat cu ax/burghiu in 3 faze de extractie precum si tamburul si conul de stoarcere creeaza o "forta turbulenta" care extrage maximul de suc, crescand continutul de vitamine si reducand pulpa.

Noul melc este acum fabricat dintr-un material mai rezistent si se roteste cu o viteza de 75 la 80 rotatii pe minut spre deosebire de viteza mare, care produce caldura, a storcatoarelor centrifugale, produce un suc viu de inalta calitate. Actiunea precisa si atenta a procesului de stoarcere al acestui storcator retine cu pana la 60% mai multi nutrienti in sucul obtinut fata de storcatoarele conventionale.

Enzimele vii din sucul obtinut de Omega 8006(8226) asigura prospetimea si calitatea sucului, si pastreaza acelasi gust si toti nutrientii pana la 48 de ore daca este pastrat la frigider. Sucurile obtinute prin metode conventionale se deterioreaza foarte repede. Un exemplu prin care ve-ti vedea ca sucurile obtinute la viteze ridicate se deterioreaza este culoarea maronie a bulelor de pe pahar. Asta inseamna ca sucul dvs. nu mai contine elemente vitale.