Suntem in vacanta. Comenzile primite vor fi preluate din data de 27 August 2018.
Va multumim!

Degresant universal superconcentrat

Degresant universal superconcentrat
Pret: 59.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: La comanda
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Se diluează în apă şi se obţin 17 litri de soluţie.
Diluţia: 30ml. (aprox 6 capace) la un litru de apă.

Degresant super concentrat ce conţine uleiuri esenţiale naturale pure de portocale, fără reziduuri, ideal pentru suprafeţele neporoase pietre sigilate, podele din lemn masiv, suprafeţe vopsite, linoleum, vinil, porţelan, crom, oţel inoxidabil, lemn, etc.

Este folosit pentru eliminarea grăsimilor mai grele precum cuptorul, tăvi de copt etc sau poate fi folosit pentru a curăţa suprafeţe mari precum parchet, gresie etc.

NU CONŢINE: Formaldehida, ingrediente petrochimice, fosfaţi, clor.

100% BIODEGRADABIL
pH neutru

Cantitate: 500ml

Ingrediente: apă purificată, ulei presat de portocale, etanol ( derivat din porumb), surfactant derivat din ulei din miez de nucă de cocos 100% natural. 

Mod de aplicare: aplicaţi o cantitate mică pe mâini, cu care veţi spăla apoi capul şi pielea umede cu un masaj blând. Clătiţi cu apă şi bucuraţi-vă de parfumul delicios.

TOATE PRODUSELE DIN GAMA EARTH FRIENDLY PRODUCTS SUNT 100% NATURALE, CU INGREDIENTE CERTIFICATE ORGANIC, SUNT BAZATE PE PLANTE, AU PH NEUTRU, SUNT VEGANE, NU SUNT TESTATE PE ANIMALE, NU CONŢIN FORMALDEHIDA, NU CONŢIN DIOXINA, INGREDIENTE PETROCHIMICE, CLOR, FOSFAŢI, PARFUMURI SINTETICE SAU ORGANISME MODIFICATE GENETIC.