Saltea BBmic ergonomica - A 050002

Saltea BBmic ergonomica - A 050002
Saltea BBmic ergonomica - A 050002 Saltea BBmic ergonomica - A 050002 Saltea BBmic ergonomica - A 050002 Saltea BBmic ergonomica - A 050002 Saltea BBmic ergonomica - A 050002
Pret: 610.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: Livrare in 72 de ore (3 zile lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Bibed recreaza senzatia traita de bebelus in pantecele mamei, ajutandu-l sa se adapteze cat mai bine noilor conditii de viata. Somnul este vital in primele luni de viata, tocmai de aceea forma anatomica Bibed, a fost gandita pentru a facilita somnul linistit al bebelusului.

Bibed este un produs creat exclusiv de catre medici pediatri, principala lui functie fiind aceea de a-l ajuta pe bebelus sa doarma in pozitia perfecta, pe spate, conform recomandarilor asociatilor internationale din domeniu. La crearea saltelutei au fost implicati si medici osteopati – avand ca scop dezvoltarea armonioasa a bebelusului!

Care sunt beneficiile folosirii saltelutei Bibed?

elimina riscul de plagio-encefalie (sindromul capului turtit)

ajuta la reducerea problemelor de regurgitare, foarte frecvente in primele luni de viata

ajuta la eliberarea cailor respiratorii si la usurarea digestiei, datorita pozitiei de somn inclinata la 12 grade

ajuta la evitarea reflexului Moro (reflexul de tresarire) si asigura o calitate mai buna a somnului datorita pozitiei semi-fetale in care sta bebelusul.

ajuta la crearea unui mediu in care bebelusul se simte protejat, la fel ca si in burtica mamei

datorita formei sale anatomice, creeaza o pozitie perfecta pentru bebelus (semi-fetala), foarte importanta pentru o dezvoltare armonioasa

Iata ce spune medicul osteopat care a ajutat la crearea saltelutei Bibed despre utilitatea acestuia:

Am consultat mii de bebelusi la cabinetul meu de osteopatie in cei peste 20 de ani de la infiintare. Unul dintre motivele principale pentru care vizitele la osteopat au crescut considerabil incepand cu 1994 este cresterea numarului de deformari ale craniului, ca urmare a faptului ca pozitia recomandata de somn este cea pe spate. Aceasta pozitie de somn duce de multe ori la formarea gresita a craniului, rezultand in plagio-encefalie (sindromul capului turtit). Datorita experientei mele, am realizat ca trebuie sa gasim o solutie eficienta pentru prevenirea acestei probleme. Am vrut sa gasesc o modalitate de a oferi nou-nascutilor o pozitie de somn care sa fie atat confortabila, cat si sanatoasa pentru dezvoltarea acestora. Astfel, calitatea vietii atat pentru copii, cat si pentru parinti se va imbunatati considerabil.”Alain Gauthier

Caracteristici:

Designul Bibed a fost conceput pentru perioadele in care bebelusul are probleme cu refluxul. In acelasi timp, aceasta este prevazuta cu un spatiu rotunjit in zona capului, pentru evitarea riscului de plagio-encefalie (sindromul capului turtit). Aceasta zona permite o flexibilitate mai mare a capului, iar astfel bebelusul nu va fi fixat intr-o pozitie incomoda pentru el.

Datorita inclinarii la 12 grade, este foarte utila pentru evitarea blocarii cailor respiratorii si la imbunatatirea digestiei. Salteluta asigura un suport foarte bun al zonei lombare, copilul va avea spatele putin curbat, asa cum este recomandat de catre medicii specialisti.

Bibed este confectionat din spuma memory-foam, care isi pastreaza forma, chiar si dupa o utilizare indelungata; iar astfel puteti fi siguri ca bebelusul va avea o pozitie perfecta pentru somn in fiecarea seara!

Husa este facuta dintr-un material care permite trecerea aerului, pentru a se evita supraincalzirea bebelusului.

Salteluta Bibed este prevazuta cu o centura care il face pe bebelus sa se simta in siguranta, oferindu-i in acelasi timp libertate de miscare. Pachetul include si o gentuta pentru transport, astfel ca veti putea transporta usor patutul oriunde este nevoie.

Recomandari

1. Bibed se foloseste doar in patutul pentru copii, peste salteluta patului.

2. Bibed este recomandat pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 2.6 – 6 kg

3. Bibed este potrivit pentru copiii care nu pot sa se ridice, sa se rostogoleasca sau sa stea in fundic fara ajutor

Este recomandat pentru bebelusii cu probleme de somn, cei care se trezesc foarte des

Acest produs nu este un dispozitiv medical. Va recomandam sa consultati un doctor pediatru daca aveti intrebari in legatura cu sanatatea bebelusului.

Detalii tehnice

Material: In interior – memory foam, Husa pe lateral – 100% bumbac, Husa in partea de sus – 81% bumbac, 17% polyester, 2% elastan

Dimensiuni: 70 x 38 x 14 cm

Accesorii: Gentuta pentru transport inclusa

Utilizare: Bibed se foloseste doar in patutul copilului (peste salteluta patutului)

Garantie: 12 luni

Husa este lavabila la masina de spalat (30 grade)

Varsta: Bibed este potrivit pentru copiii intre 2.6 – 6 kg. Acest produs este potrivit pentru copiii care nu pot sa se ridice, sa se rostogoleasca sau sa stea in fundic fara ajutor (pana la 4-5 luni).

Produs fabricat in Franta.