Suntem in vacanta. Comenzile primite vor fi preluate din data de 27 August 2018.
Va multumim!

Sistem de infasare BBmic 6,4 - 10 KG

Sistem de infasare BBmic 6,4 - 10 KG
Sistem de infasare BBmic 6,4 - 10 KG Sistem de infasare BBmic 6,4 - 10 KG Sistem de infasare BBmic 6,4 - 10 KG
Pret: 95.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Cercetarile au aratat ca infasarea bebelusului reduce riscul SIDS (Sudden Infant Death Syndrome) pentru ca asigura un somn mai linistit si calm atunci cand bebelusii dorm pe spate. De asemenea infasatul bebelusilor reduce simptomele colicilor si incidentele de reflux care, de obicei, nelinistesc somnul bebelusilor.

Infasarea bebelusilor in paturicile speciale SwaddleMe – va asigura un somn linistit, calm si sigur pentru bebelusi. Recreand siguranta si confortul bebelusului din burtica mamei SwaddleMe a adunat numeroase distincii atat de la mamici, cat si de la forumuri avizate: Pediatrician Award Winning Swaddler, iParenting Media, The National Parenting Center, etc.

SwaddleMe ofera cea mai simpla si eficienta modalitate de a infasa bebelusii in 3 pasi, fiind conceput cu ajutorul specialistilor pediatrii.

Solutia originala de infasat, SwaddleMe – cu un design structurat – pentru a usura munca mamicilor, in 3 pasi simpli. Usurinta utilizarii lui consta in faptul ca mamica poate schimba bebelusul – fara a-l dezbraca integral.

Lavabil la masina de spalat

Parintii din intreaga lume utilizeaza SwaddleMe® in calitate de cea mai sigura metoda de a infasa bebelusul pentru un somn sigur si linistit.

SwaddleMe este un produs usor de utilizat si de adaptat bebelusilor – poate fi utilizat inclusiv in carucior, scoica auto, etc.

Descriere:

100% bumbac

Grosime 1.8 Tog

Marime ajustabila (partile laterale)

Marime Mare: 4-9 luni (6.4Kgs.-10Kgs)