Suntem in vacanta. Comenzile primite vor fi preluate din data de 27 August 2018.
Va multumim!

Masa multifunctionala de infasat - model showroom, cu usoare zgarieturi, redusa cu 25% de la 1200 Ron

Masa multifunctionala de infasat - model showroom, cu usoare zgarieturi, redusa cu 25% de la 1200 Ron
Masa multifunctionala de infasat - model showroom, cu usoare zgarieturi, redusa cu 25% de la 1200 Ron Masa multifunctionala de infasat - model showroom, cu usoare zgarieturi, redusa cu 25% de la 1200 Ron Masa multifunctionala de infasat - model showroom, cu usoare zgarieturi, redusa cu 25% de la 1200 Ron Masa multifunctionala de infasat - model showroom, cu usoare zgarieturi, redusa cu 25% de la 1200 Ron Masa multifunctionala de infasat - model showroom, cu usoare zgarieturi, redusa cu 25% de la 1200 Ron
Pret: 850.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Resigilata

Masa multifuncţională de înfăşat este prima masă de înfăşat ergonomică, care nu ocupă spatiu mult, tocmai prin forma ei rotundă, şi este reglabilă pe înălţime. Alte mese de înfăşat convenţionale, care ocupă foarte mult loc, cauzează dureri de spate graţie poziţiei nefaste la înfăşat. Este fabricată în Germania, din lemn masiv de fag, netratat cu substanţe chimice, lăcuită cu lac ecologic admis de normele germane în vigoare, tocmai pentru a nu produce alergii bebeluşilor sensibili.

Graţie celor 6 role cu 2 opritoare aplicate la picioarele mesei, masa este mobilă şi poate fi uşor mutată dintr-o cameră în alta (din baie în dormitor sau în living...). Fiind din lemn masiv de fag, un lemn de esenţă tare, este foarte grea şi stabilă. Eleganta masa de înfăşat este reglabilă pe înălţime tocmai pentru reducerea durerilor de spate prin poziţia aplecată la înfăşarea bebeluşilor pe mesele clasice de înfăşat. Suportă o greutate de până la 20 de kg pe suportul unde stă bebe, este reglabilă pe înălţime de la 65cm la 96cm, deci pentru mămici scunde şi tatici înalţi deopotriva. Pe partea de jos a mesei, adică un etaj sub locul unde stă bebe, se pot depozita perfect scutece şi alte cosmetice necesare schimbatului la bebeluşi. Masa suportă o greutate totală de 50 de kg.

Masa mai are în componenţă un suport impermeabil de înfăşat cu marginile ridicate, care se fixează printr-un sistem de prindere ingenios. În acest suport bebe se va simţi foarte comod şi în siguranţă deplină, pentru că acesta este fabricat dintr-o spumă speciala nontoxică, moale, suportul fiind înconjurat de o învelitoare albă impermeabilă, cu o grosime de 3 cm. 

După ce nu mai este folosită pentru înfăşat, masa se poate transforma fără alte componente suplimentare într-o masă elegantă tip bar chiar şi pentru barbeq-ul din curte, sau într-o măsuţă mai joasă de lucru sau de joacă pentru copii.