Suntem in vacanta. Comenzile primite vor fi preluate din data de 27 August 2018.
Va multumim!

Ulei GRAVIDE pentru o burtica superba, fara vergeturi - Weleda

Ulei GRAVIDE pentru o burtica superba, fara vergeturi -  Weleda
Ulei GRAVIDE pentru o burtica superba, fara vergeturi -  Weleda
Pret: 110.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Uleiul de corp pentru gravide este un ulei cu textură uşoară şi parfum de flori de portocal şi trandafir care face pielea mătăsoasă, învăluind-o ca într-un cocon pentru a-i spori elasticitatea şi fermitatea. Uleiul pentru gravide poate fi aplicat pe burtă, fese, picioare şi sâni.

Ingrediente: ulei de migdale care hrăneşte pielea delicat, o face suplă şi are efect calmant asupra pielii sensibile; uleiul din germeni de grâu reglează nivelul umidităţii din piele, stimulează circulaţia şi capacitatea de vindecare a pielii; uleiul de jojoba hrăneşte pielea, reglează nivelul hidratării acesteia şi se absoarbe bine; extractul de arnica stimulează circulaţia şi măreşte elasticitatea ţesuturilor; uleiul esenţial de trandafir te ajută să-ţi regăseşti echilibrul interior şi stimulează capacitatea naturală de regenerare a pielii;

Neroli (ulei esenţial de flori de portocal) are efect calmant şi liniştitor, fiind utilizat tradiţional pentru vergeturi; Smirna hrăneşte pielea suprasolicitată şi armonizează psihicul; Tămâia stimulează regenerarea naturală a pielii, hrăneşte pielea suprasolicitată şi armonizează psihicul; Alte uleiuri esenţiale incluzând uleiul de lavandă, santal şi portocal pentru parfumarea şi conservarea produsului.

Cum acţionează: Uleiul de migdale, jojoba şi germeni de grâu (bogat în vitamina E) împreună cu extractul de arnica măresc fermitatea pielii, care devine mai elastică, întinzându-se mai uşor în timpul sarcinii. Un centru dermatologic din Germania a testat efectele uleiului de corp pentru gravide asupra vergeturilor după naştere. Femeile care au luat parte la studiu născuseră la o perioada cuprinsă între şase luni şi doi ani înaintea studiului şi prezentau vergeturi pe burtă, fese, sâni şi/sau coapse. Ele au aplicat o dată sau de două ori pe zi acest ulei, lăsând o porţiune de piele neatinsă pentru a fi utilizată mai târziu ca şi element de comparaţie. După şase luni, zonele tratate prezentau vergeturi clar reduse iar pielea era vizibil mai fină decât cea care nu fusese tratată.


Mod de aplicare: încălzeşte puţin ulei în palme, masând bine apoi cu mişcări circulare, pentru a fi absorbit de pielea din zona burţii, picioarelor şi feselor, de două sau trei ori pe zi. Nu trebuie să aştepţi până când simţi mişcările bebeluşului în burtică – uleiul poate fi întrebuinţat de îndată ce afli că eşti însărcinată. Utilizarea acestuia poate fi benefică pentru întărirea contactului dintre tine şi bebeluş. Aplicarea regulată a uleiului până la trei luni după naştere poate reduce posibilitatea apariţiei vergeturilor, readucând corpul în formă.

Cantitate: 100ml