Suntem in vacanta. Comenzile primite vor fi preluate din data de 27 August 2018.
Va multumim!

Centura gravide pentru suportul burticii

Centura gravide pentru suportul burticii
Centura gravide pentru suportul burticii Centura gravide pentru suportul burticii Centura gravide pentru suportul burticii Centura gravide pentru suportul burticii Centura gravide pentru suportul burticii Centura gravide pentru suportul burticii Centura gravide pentru suportul burticii
Pret: 115.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Bucura-te de perioada sarcinii fara problema durerilor de spate!
Foarte confortabila si usor de reglat, centura Carriwell ofera suport burticii si reduce semnificativ durerile de spate ce apar la majoritatea gravidelor, in special dupa saptamana a 20-a de sarcina.
Marele avantaj al acestui tip de centura de sustinere este faptul ca se regleaza prin prinderea velcro la spate pentru a oferi suport adecvat nevoilor si dimensiunilor tale pe toata perioada sarcinii. 
Combate durerile: se ajusteaza usor pentru a detensiona zona inferioara a spatelui, ajutand la corectarea posturii si eliminarea disconfortului in permanenta
Sustinere optima: ofera un sprijin adecvat pentru spate si burtica, avand rolul de o a "ridica" putin pentru a elibera presiunea lombara si ameliora durerile de solduri
Material moale: din microfibra fina si "respirabila" special creata pentru pielea sensibila a burticii
Flexibila: creste odata cu burtica fara a fi compresiva si o poti regla simplu cu prinderea in arici la spate
Discreta:se muleaza pe corp si o poti purta confortabil si inobservabil pe sub haine


Centura reglabila care cuprinde intreaga burtica este foarte utila in sarcini avansate, gemelare, pentru o mai buna sustinere a burticii in continua crestere. 
Perfecta mai ales cand mami este foarte activa si are nevoie de o sutinere adecvata a burticii tot mai mari in sarcina. Se poate folosi in orice perioada a sarcinii, de catre toate gravidele, dand o senzatie de sustinere ferma a greutatii, mai ales cand mama este obosita sau epuizata iar burtica devine tot mai grea.
Ajuta la sustinere mai ales in cazul in care luarea in greutate a avansat mai mult decat s-a dorit, sau pentru dureri de spate in zona lombara.