Thermomix

Thermomix
Thermomix Thermomix
Participati gratuit la o demonstratie saptamanala, organizata la Brasov, Bucuresti, Cluj sau Timisoara, ca sa aflati mai multe!

Detalii la numarul: 0744641558

*toate preturile includ TVA

Disponibil: La comanda

Thermomix - aparatul de calitate superioară multitalent în bucătărie.

Thermomix TM31, produs de Vorwerk, este sinonimul înaltei calități, al designului elegant și al tehnologiei inovatoare.

Acest aparat îndeplinește, el singur, funcțiile a peste 13 aparate, pentru a vă simplifica la maxim munca în bucătărie.

Informatii suplimentare la nr: 0744641558

Datorită versatilității sale unice în lume, Thermomix cântărește, toacă, bate spume/creme, amestecă, rade, macină, mărunțește, pulverizează, framântă, amestecă, și asta nu e tot: el gătește, fierbe în aburi și, în plus, se curăță aproape singur.

Este un aparat de bucătărie multifuncțional ușor și plăcut de utilizat astfel încât oricine, de la un novice în bucătărie până la un profesionist, poate obține rezultate excelente.

Avantajul de a fi client al Thermomix RomÂnia
Beneficiați de 10 ani garanție pentru uz casnic și de 2 ani garanție pentru uz profesional (aparatele achiziționate din alte țări nu beneficiază de garanție în România).

În cazul în care trimiteți aparatul la service, puteți primi gratuit un aparat pentru folosință provizorie, pentru perioada în care aparatul se află la noi.

Costurile pentru asistență tehnică post-garantie, respectiv consumabile în perioada de garanție sunt cu 40% mai mici față de prețurile de listă, doar pentru clienții Thermomix România.

Cu ocazia apariției unui nou model, clienții Thermomix România pot opta pentru o ofertă buy-back.
Thermomix Și cele 23 de brevete ale sale
Vorwerk este sinonimul calității: de 130 de ani suntem avangarda cercetării și dezvoltării tehnologice.

Thermomix nu face excepție: aparatul nostru de bucătărie multifuncțional este robust, inovator și de încredere.

La ora actuală, deținem 23 de brevete înregistrate. Inginerii noștri lucrează continuu la societatea mamă din Germania pentru a îmbunătăți continuu produsele noastre. Pe lângă utilitate și funcționalitate, Thermomix se remarcă și prin designul elegant, care i-a adus râvnitul „Red Dot Award” - un premiu internațional pentru designul de produs, de mare notorietate.
Tehnologie Și calitate - Calitatea care te convinge
Datorită tehnologiei de avangardă, Thermomix e ușor de utilizat. Este un aparat compact, fără accesorii inutile, care face multe operații în locul vostru, pentru a vă simplifica viața și munca. Trecerea de la o funcție la alta se face simplu și rapid, fără operații de montare și demontare complicate.

Thermomix este aparatul de bucătărie de calitate superioară care respectă atât de cunoscuta calitate Vorwerk. Trebuie să îl încercați pentru a vă convinge.
Creativ - Thermomix TM31: un singur aparat pentru toate funcȚiile

Cu Thermomix, gustul are mii de fațete. Grație celor peste 13 funcții diferite, vei putea da frâu liber creativității tale în bucătărie. Datorită versatilității Thermomix, vei obține de fiecare dată rezultate excelente, fie că e vorba de un bufet pentru mai mulți invitați sau o cină pentru prieteni intimi, fie că ai vrea să pregătești o masă simplă ori sofisticată. Vei găsi noi rețete în cărțile noastre de bucate sau în rețetarele on-line.

Thermomix face din bucătăria cotidiană o experiență întotdeauna gustoasă.

SĂnĂtos - Ingrediente aȘa cum ÎȚi plac
Încetează de a te mai simți vinovat pentru caloriile în exces! Datorită recipientului Varoma, vei putea transforma ingredientele proaspete în preparate gustoase prin gătirea în aburi, la temperatură controlată. Gătirea mâncării cu Thermomix păstrează intacte toate elementele nutritive sănătoase, în timp ce elimină grăsimile, aditivii și sarea în exces.

În cărțile noastre de rețete vei găsi numeroase idei pentru rețete creative și sănătoase.
Foarte convenabil - Avantaje pentru bugetul familiei
În sfârșit, un mod inteligent de a găti și a economisi în același timp. Cu Thermomix poți găti preparate delicioase și produse de patiserie cu ingrediente proaspete, la un cost mult mai mic față de cel pe care l-ai plăti cumparând respectivele preparate de la magazin.

Pâine, torturi, pizza vor fi gata cât ai clipi! Totul e simplu, ușor și rapid și, mai ales, fără aditivii atât de nesănătoși! Grație versatilității sale inovatoare, Thermomix te ajută să pui pe masă preparate deosebite și naturale.
Foarte compact - Ajutorul tĂu În bucĂtĂrie „all in one”!

Thermomix reunește peste 13 funcții diferite într-un unic aparat compact, care ocupă foarte puțin spațiu în bucătărie. Are un aspect foarte elegant, motiv pentru care a fost recompensat cu Red Dot Design Award. Tehnologia sa este multifuncțională și inovatoare, făcând astfel aparatul ușor de utilizat.

Fiecare detaliu a fost conceput cu maximă preocupare pentru a reduce la minim numărul de accesorii, chiar și pentru funcțiile cele mai complexe. Thermomix este prietenul ideal din bucătărie, care te ajută să pregătești preparate moderne, sănătoase, naturale și care satisfac toate gusturile.

Foarte economic - Consumuri mici, plĂceri mari

Cu Thermomix economisești și energie electrică, pentru că e suficientă o singură sursă de energie pentru a găti un meniu complet pentru întreaga familie. Cu Thermomix, într-adevăr poți găti un meniu deosebit și sănătos pe bază de pește, carne, legume, și în același timp o garnitură, totul în doar 30 de minute. O mare economie de timp și de energie. Thermomix înseamnă calitate și rentabilitate.

GĂteȘte În locul tĂu - Rapiditatea ca factor-cheie
Thermomix te ajută să economisești timp. Datorită versatilității, el este un ajutor rapid și de încredere în bucătărie. Poate toca fin verdeață sau amesteca în continuu în timpul, gătirii, pentru a evita ca mâncarea să se prindă de vas și să se ardă. Acest aparat de bucătărie - multifuncțional și complet - te va scuti de o mare parte din muncă și îți va simplifica viața. În timp ce Thermomix se va ocupa de pregătirea mâncării, vei putea să dedici mai mult timp altor ocupații plăcute. Cu Thermomix vei avea mai mult timp pentru familia ta.
DescoperĂ Thermomix TM31!
Descoperă acest aparat minunat în acțiune participând la o demonstrație. Consultanții noștri vor fi încântați să îți arate ce este în stare să realizeze Thermomix în bucătărie. E suficient să îl vezi în acțiune pentru a te convinge de tehnologia unică și de calitatea superioară a produsului Thermomix.