Storcator Omega 8004

Storcator Omega 8004
Storcator Omega 8004
Pret: 1,616.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: Livrare in 72 de ore (3 zile lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Omega 8004 este ultimul şi cel mai nou storcător cu un singur ax orizontal disponibil.

Acest storcător vine cu o nouă formă şi câteva inovaţii noi, comparativ cu modelul anterior 8003. Ce rămâne la fel este calitatea exceptionaţă şi durata de viaţă a acestui model de storcător.

IMPORTANT - Toate storcătoarele Omega 8004 vin cu burghie albe.
Cel mai bun pentru: citrice, mere, legume, verdeţuri cu frunze, coacaze, struguri...

Caracteristici:

- Procedeu de stoarcere: un singur ax/burghiu/melc

- R.P.M.: 80 rpm/min.

- Putere: 200 W

- Uşurinţă în folosire: 4/5

- Uşurinţă la curăţare: 5/5

- Greutate: 6,4 kg

- Dimensiuni: 260 x 175 x 215 mm

- Garanţie: 15 ani (motor/părţi componente)

- Culori: Cele două modele 8004 şi 8006 sunt identice doar că 8004 este alb iar 8006 este cromat/negru.

Evaluarea Producătorului
Storcătorul Omega 8004 are acelaşi sistem ca şi sistemul axelor burghiu în două faze patentat la modelele anterioare. Acest sistem produce un suc fără pulpă, de maximă calitate. Design-ul patentat cu ax/burghiu în 3 faze de extracţie precum şi tamburul şi conul de stoarcere creează o "forţă turbulentă" care extrage maximul de suc, crescând conţinutul de vitamine şi reducând pulpa.

Melcul de culoare albă este acum fabricat dintr-un material mai rezistent şi se roteşte cu o viteză de 75 la 80 rotaţii pe minut spre deosebire de viteza mare, care produce căldurab storcătoarelor centrifugale, produce un suc viu de înaltă calitate. Acţiunea precisă şi atentă a procesului de stoarcere al acestui storcător reţine cu până la 60% mai mulţi nutrienţi în sucul obţinut faţă de storcătoarele convenţionale.

Enzimele vii din sucul obţinut de Omega 8004 asigură prospeţimea şi calitatea sucului, şi păstrează acelaşi gust şi toţi nutrienţii până la 48 de ore dacă este păstrat la frigider. Sucurile obţinute prin metode convenţionale se deteriorează foarte repede. Un exemplu prin care veţi vedea că sucurile obţinute la viteze ridicate se deteriorează este culoarea maronie a bulelor de pe pahar. Asta înseamnă că sucul dvs. nu mai conţine elemente vitale.