Suntem in vacanta. Comenzile primite vor fi preluate din data de 27 August 2018.
Va multumim!

Vindeca-ti nasterea, vindeca-ti viata.

Vindeca-ti nasterea, vindeca-ti viata.
Pret: 45.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Instrumente pentru a-ti transforma experienta nasterii si pentru a crea un nou inceput.  Prefata de Karl Dawson, creatorul metodei Reimprimarea Matricei.  Modul cum venim pe lume chiar conteaza!     

Ceea ce se intampla cu noi in uter si la nastere are consecinte cu impact pe termen lung, modelandu-ne pentru restul vietii noastre felul in care traim si vedem lumea. Aceasta carte revolutionara distruge mitul ca bebelusii nu sunt fiinte constiente si arata cat de multe dintre convingerile noastre se formeaza in uter si la nastere.  Cartea Vindeca-ti nasterea, vindeca-ti viata nu doar evidentiaza efectele traumelor de la nastere, ci ofera si solutii practice pentru a transforma si a rescrie experientele dureroase care au avut loc atat la nastere, cat si in uter. Asadar: • Intelege impactul pe care nasterea ta inca il are asupra ta. • Afla cum sa te intorci in pantecul mamei pentru a-ti rescrie convingerile.

Descopera cum sa scapi de traumele legate de nastere.

Bazata pe numeroase cercetari din domeniu, cartea de fata este utila pentru oricine a experimentat vreodata o trauma legata de nastere sau a avut un parinte care a suferit de stres in privinta sarcinii ori nasterii. Cartea li se adreseaza si mamelor insarcinate care doresc sa se elibereze de propriile traume inainte de nastere, precum si practicienilor care doresc sa-si ajute clientii/pacientii sa se conecteze cu nasterea lor si sa-si transforme amintirile inconstiente legate de ea.