Suntem in vacanta. Comenzile primite vor fi preluate din data de 27 August 2018.
Va multumim!

Banii spre... Creaţia nelimitată

Banii spre... Creaţia nelimitată
Pret: 39.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Se spune că sărăcia, ca şi prostituţia, a existat şi va exista mereu. Pe ambele, le considerăm acceptabile atâta timp cât nu ne ating în mod personal.
        În pofida refuzului nostru de a intenţiona să le punem capăt, solicităm cu insistenţă legi capabile să ne garanteze echitatea şi egalitatea. Ciudată dihotomie! 
        În aceeaşi manieră, crizele economice se produc repetat de două secole fără a repune în discuţie sistemul bancar şi cu atât mai puţin guvernul&minte care îl andosează.
        Studiind sistemul monetar, am înţeles repede că bancherii şi politicienii au mers întotdeauna mână-n mână pentru a îmbogăţi bogaţii şi a sărăci săracii.
        Şi totuşi, adevărata putere aparţine fiinţei umane, însă cum aceasta din urmă refuză să o recunoască şi să o exercite, se regăseşte în situaţia absurdă în care: individul creează bogăţia, iar bancherii o încasează.
        Mai devreme sau mai târziu, fiinţa umană va descoperi că banul reprezintă oglinda nivelului său de conştienţă. Este bogată, însă nu ştie. Va trebui să ajungă la o sclavie completă şi la o dependenţă totală faţă de bancherii mondiali pentru a decide fie de a se prăbuşi, fie de a trece la viitoarea specie? 
        Elita ne impune prima opţiune prin fraudarea excesivă a bunurilor publice şi sărăcirea sistematică a populaţiei. Cât despre a doua opţiune, aceasta implică abandonarea celor două minciuni pe care se sprijină umanitatea - proprietatea şi securitatea - pentru a se manifesta abundenţa inerentă a persoanei conştiente de natura sa creatoare nelimitată.
 
În acest volum, vei găsi explicaţii referitoare la următoarele subiecte: 
-         crearea monedei ex nihilo 
-         falsa datorie monetară a Statelor
-         penuria planificată de bani 
-         uzura, greşeala mortală 
-         triunghiul Populaţie-victimă/Privat-călău/Public-salvator 
-         tripla perversiune: dorinţă excesivă, concurenţă, corupţie 
-         venitul de existenţă, cadou josnic 
-         experienţele Personocraţiei 
-         grădina de Schimb Universal (JEU)
-         miturile proprietăţii