Suntem in vacanta. Comenzile primite vor fi preluate din data de 27 August 2018.
Va multumim!

Cele nouă trepte - O privire spirituală asupra genezei ființei umane

Cele nouă trepte - O privire spirituală asupra genezei ființei umane
Pret: 45.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Ediția a II-a*
Cuvânt înainte de Dumitru Constantin-Dulcan
Traducere din limba franceză de Roxana Bauduin

Cititorul va avea în mână o carte care îl va plimba printr-un univers miraculos al întrupării, al genezei unui om, la care concură Cerul şi Pământul cu energiile lor şi mai ales cu fantasticele lor lumini înscrise într-o fascinantă policromie. Va vedea cum mama este în centrul preocupărilor întregului Univers, căreia îi încredinţează în dar miraculoasa povară a zămislirii fiinţei omeneşti. Va vedea cum abdomenul mamei este încontinuu străfulgerat de lumini trimise din tăriile Cerului şi incandescenţa Pământului, va descoperi cât de necesar este dialogul cu fiinţa aflată pe cale renăscândă, cât de importante sunt sentimentele de iubire ale ambilor părinţi pentru sănătatea şi viitorul noului venit. (Dumitru Constantin-Dulcan)

* * *

După o îndelungată explorare a universului vieții de apoi, Anne Givaudan și Daniel Meurois au avut posibilitatea să intre în contact cu ceea ce am putea numi existența de dinaintea nașterii.
Printr-o metodă de proiectare a conștiinței care le este familiară, au urmărit, în timpul celor nouă luni de sarcină, itinerarul Rebecăi, un suflet ce se pregătește să își îmbrace trupul carnal.
Zi de zi, săptămână de săptămână, au notat în mod fidel multiplele metamorfoze ale ființei care se întrupează.
Asemenea unui reportaj, mărturia lor trasează diversele modificări fizice și psihice prin care trece ființa în pântecele mamei și în lumile ce duc spre acesta.
În consecință, autorii propun o nouă abordare cu privire la viața fetală și la procesul de reîntrupare. Printr-un stil simplu și direct, prin originalitate și prin informațiile furnizate, această carte se adresează nu doar celor ce au dat naștere unui copil sau se pregătesc pentru aceasta, ci tuturor celor ce consideră viața un permanent miracol.

* * *

Daniel Meurois şi Anne Givaudan sunt autorii, de origine franceză, a numeroase cărţi de spiritualitate. Subiectele abordate de ei fac totodată şi tema conferinţelor şi seminariilor pe care le organizează. Scrierile lor au fost traduse în numeroase limbi şi au devenit bestselleruri mondiale. Au publicat împreună, dar şi individual, cărţi care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui cititor interesat atât de domeniul dezvoltării personale, cât şi de cel al evoluţiei spirituale.

* * *