Traind cu cei apropiati. In fiecare zi... viata!

Traind cu cei apropiati. In fiecare zi... viata!
Pret: 21.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

"Putem sa spunem orice despre dragoste, tot ceea ce spunem este adevarat, si contrariul de asemenea." -  Jean D`Ormesson

«Trăind cu cei apropiaţi. În fiecare zi... viaţa! ne introduce în intimitatea cuplului si a familiei. Care dintre noi nu s-a întrebat macar o data care este sensul profund al iubirii si importanta unei relatii sexuale reusite? Cine nu a cunoscut sau nu a observat la cei apropiati lui schimbarea radicala produsa de o îndragostire la prima vedere, disperarea provocata de o separare sau uzura cotidianului? Cine nu a presimtit riscul inerent oricarei forme de atasament când acesta devine prea puternic sau este tradat de o alta pasiune: barcile, prietenii, televizorul, si nu s-a întrebat cum trebuie sa reactioneze în astfel de cazuri?

Se întâmpla de asemenea ca un cuplu sa devina o familie, sa se nasca unul sau mai multi copii. Cum sa îl primim pe acest copil, cum sa îl învatam, sa îl ascultam si sa vorbim cu el, sa îl ajutam sa se dezvolte? Ce fel de valori sa-i transmitem ? Cum sa evitam sa ne facem prea multe griji pentru a-l lasa sa viseze în drum spre scoala, sa-si savureze gustarea de dimineata si sa se joace în libertate?

Trebuie sa fim deschisi în fata lumii pentru a iubi, dar sa fim inventivi pentru a face iubirea sa dureze.»

Caracteristici

-  Numărul de pagini: 148

-  Formatul în cm. (l x L): 12 x 18

-  I.S.B.N.: 978-973-87334-8-0

-  Traducerea din limba franceză: Doina Anghel

-  Titlul original: Vivre avec les miens - chacque jour la vie

A apărut în: 2006