Emisarii Luminii

Emisarii Luminii
Pret: 9.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Autor: James F. Twyman

Emisarii Luminii este prima dintr-o serie de cărţi scrise de James F. Twyman, care merge în lumea întreaga, în zonele de conflict şi dă concerte prin care mobilizează oamenii într-o rugăciune uriaşă şi inedită pentru pace. Ultimul loc în care a fost în luna martie este Irakul.
Cartea este relatarea unei aventuri – un roman iniţiatic. Ea îl duce pe cititor într-o ţară zguduită de război, împreună cu un bărbat care duce un rucsac şi o chitară. Acest bărbat este Jimmy Twyman, un trubadur al păcii. Scopul său era să cânte la un Concert al Păcii pentru Bosnia, iar pe parcursul drumului a descoperit un secret căruia i-a venit timpul să fie revelat.
Aflat în Bosnia, Jimmy este condus la o comunitate de înaltă spiritualitate, cunoscută sub numele de Emisarii Luminii. Emisarii sunt o societate foarte veche, care se stabileşte întotdeauna în acea parte a lumii în care conflictele şi agresivitatea sunt deosebit de puternice. Ei îşi unesc forţele pentru a implementa pacea, acolo unde oamenii au uitat ce înseamnă pace.
Emisarii îl invită pe Jimmy să li se alăture în meditaţii şi îl învaţă modul lor de a transmuta frica în iubire. 
Aceasta a fost pentru Jimmy o experienţă care i-a schimbat viaţa într-o asemenea măsură, încât acum doreşte să împărtăşească lumii întregi nouă perspectivă asupra păcii. De fapt, destinul lui este să facă acest lucru şi începe cu cartea EMISARII LUMINII. Cuvintele pe care James Twyman le-a scris pentru noi sunt profetice şi profunde. Prin ele, noi putem învăţa cum să devenim Emisari ai Luminii şi să schimbăm lumea.