Emisarii Iubirii

Emisarii Iubirii
Pret: 9.00 lei

*toate preturile includ TVA

Disponibil: In stoc (se livreaza a 2-a zi lucratoare)
Cantitate:     - SAU -   Lista mea de asteptare

Autor: James F. Twyman

Emisarii Iubirii este al doilea volum scris de James Twyman, autorul cărţii de mare succes, EMISARII LUMINII. Cartea descrie întâlnirea autorului cu Copiii Indigo din Bulgaria, copiii pe care el îi numeşte Copiii din Oz şi despre care a aflat că au un mesaj pentru întreaga omenire – mesaj pe care el urma să-l transmită lumii.
Într-o seară, în timp ce stătea de vorbă într-o casă din San Francisco, Twyman a întâlnit un băieţel de zece ani. Acesta i-a atins un deget şi, dintr-o dată, Twyman a putut să îndoaie linguri cu puterea minţii sale, a putut citi gândurile şi trimite imagini către ceilalţi. Dar, mai târziu, nici o persoană dintre cele aflate în cameră, nu-şi amintea că l-ar fi văzut pe băiat!
Iată ce spune despre James Twyman, Neale Donald Walsch, autorul cărţilor Conversaţii cu Dumnezeu, apărute tot la Editura For You: James Twyman nu este un povestitor obişnuit. El este un adevărat înţelept, omul care a găsit calea de a face ca adevărurile străvechi să capete un sunet nou. A făcut acest lucru toată viaţa prin povestiri şi cântece, aducând mesaje de miracol şi lumină în sufletele care sunt în căutarea lor. Astfel, el este un purtător de lumină, şi un emisar al iubirii.