Prezentare Generală

Data: 6 Februarie 2014

SleepTalk.ro

Workshop SleepTalk pentru Copii
- Training intensiv de 3 zile în România -

Studiaţi cu creatorul şi autorul metodei Goulding SleepTalk®, Joane Goulding, care vine în România la invitația Asociației Române de Hipnoză pentru a susține acest workshop.

Procesul Goulding SleepTalk® este este cadoul Procesul Goulding SleepTalk® este este cadoul de două minute de ale căror efecte copilul tău se va putea bucura pentru tot restul vieții. Este sigur, etic și pozitiv, foarte ușor de învățat și necesită doar 2 minute zilnic, realizându-se după ce copilul a adormit . Procesul Goulding SleepTalk® este pentru cei care doresc să își ajute copiii susținând creșterea și dezvoltarea stimei și încrederii de sine a acestora. Procedeul este foarte simplu, non-invaziv iar rezultatul este un copil fericit și o familie fericită.

Procesul Goulding SleepTalk® dezvoltă și întărește puterea și forța emoțională a copilului, precum și capacitatea sa de a se proteja mental împotriva sugestiilor negative cu care este bombardat constant din mediul înconjurător.

“Vorbește-ți mereu frumos, pentru că mintea ta
este mereu pe recepție și crede ceea ce spui”

Devin Hastings

Utilizând această tehnică oferiți copilului șansa de a-și defini sau redefini sistemul de crezuri și credințe acceptând sugestii care se manifestă apoi și devin realitate pentru el. Nu toți copiii au nevoie de acest program însă cu siguranță toți vor beneficia de pe urma sa. De ce? Pentru că Procesul Goulding SleepTalk® funcționează ca o poliță de asigurare a Fericirii și Împlinirii.

Copiii sunt cu adevărat viitorul nostru iar ca părinți trebuie să recunoaștem și să înțelegem cât mai repede acest lucru. Dacă vrem să avem grijă de copiii noștri, ACUM este cel mai bun moment să facem aceasta! Important nu este ce lăsăm ca moșternire materială copiiilor noștrii, ci cunoașterea încrederea și libertatea pe care le sădim în mințile lor.

Foarte mulți părinți precum si profesionști în domeniul sănătății au numai vorbe de laudă despre acest proces “magic” numit Goulding SleepTalk® pentru Copii. Nu este deloc magic. Este un program foarte puternic de dezvoltare personală dezvoltat de către hipnoterapeuta, educatoarea și prezentatoarea Joane Goulding pe care atât părinții cât și profesioniștii și consultanții îl folosesc de mai bine de 30 de ani pentru simplu motiv că FUNCȚIONEAZĂ!

“Goulding SleepTalk® oferă un ajutor inestimabil părinților și profesionștilor în demersul lor de a îmbunătății viața copilului și a familiei. Acest program este foarte ușor de folosit și implementat și extrem de ușor de adaptat oricărui context familial și oricărei nevoi a copilului.”
Profesor Ian Brighthope
Membru al Australasian College of Nutritional and Environmental Medicine

Acest Training se adresează atât părinților și bunicilor sau altor persoane care se îngrijesc și sunt în contact cu copii cât și specialiştilor cu formare în educaţie, iar calificarea şi experienţa într-o profesie socială, precum hipnoterapie, servicii medicale, comunicare, psihologie, educaţie, resurse umane, naturopatie sau consiliere, constituie un avantaj dar nu este obligatorie. Solicitanţii vor avea calificări foarte diferite prin specificul profesiei lor şi prin nivelul de specializare, dar toţi participanţii trebuie să fie adulţi care au demonstrat dorinţa de a învăţa tehnici şi strategii noi, iar apartenenţa la o asociaţie profesională recunoscută din sfera serviciilor medicale, de consiliere au psiho-sociale este necesară pentru a obține certificarea de Consultatnt Goulding – SleepTalk™ pentru Copii. Cei care nu au o astfel de pregătire pot participa desigur pentru uzul propriu și vor primi un Certificat de Participare.

Participanții trebuie să fie capabili să facă faţă cerinţelor teoretice şi practice ale cursului, şi, evident, să fie motivaţi de dorinţa de a sprijini părinţii în aplicarea programului. În plus, un nivel crescut de maturitate emoţională şi experienţă de viaţă sunt importante pentru a empatiza şi a răspunde nevoilor clienţilor.

Cele 3 zile de training profesional sunt susţinute de până la 120 de ore de exerciţii şi  studii de caz. Având în vedere necesităţile particulare ale fiecărui participant, acest interval de timp va diferi în funcţie de circumstanţele specifice. Competenţa este evaluată pe toată durata cursului şi include participarea la workshop şi documentarea scrisă a 5 studii de caz. Trainingul intensiv din România va fi consolidat prin 3 webinare lunare.

Atestatul indică faptul că participantul a obţinut nivelul necesar de competenţă care îi permite să aplice strategiile şi tehnicile de bază şi avansate. Certificatul de absolvire pentru consultanţi permite posesorului să înfiinţeze propriul cabinet atestat Goulding SleepTalk™ şi îi permite să solicite înregistrarea pe site-ul internaţional al consultanţilor SleepTalk.

Consultanţii trebuie să adere la standardul etic profesional şi la codul de funcţionare al Institutului Goulding.