CE ESTE HYPNOBIRTHING?

Data: 12 Februarie 2012

HypnoBirthing este mai degrabă o filosofie decât o metodă

HypnoBirthing este un curs extins despre naştere, educaţie prenatală şi postnatală. Este metoda ideala pentru o naştere naturală, relaxantă, fără stress şi intervenţii medicale inutile.

La baza acestei filozofii se află concepţia că, unui bebeluş i-ar plăcea să se nască într-o atmosferă plăcută, prietenoasă, calmă, şi că o naştere naturală nu trebuie neapărat să fie acompaniată de durere.

Viitoarea mămică se pregăteşte în mod responsabil atât fizic, psihic cât şi mental, experimentând cu bucurie că îşi poate naşte copilaşul cu uşurinţă într-un mod plăcut şi blând. De multe ori în aceste cazuri naşterea se desfăşoară lin şi aproape fără dureri.

HypnoBirthing, este un program studiat şi aplicat la zeci de mii de femei în toată lumea, care înlesneşte înţelegerea procesului natural al naşterii şi aplicarea corectă a autohipnozei în timpul naşterii.

HypnoBirthing redă femeii încrederea în propriile forţe, încrederea în propriul ei corp, şi o conduce spre o naştere naturală uşoară, frumoasă şi împlinitoare.